Postafiók 169, 3400AD
IJsselstein, Hollandia

Kapcsolat

RÓLUNK

Metrop Növényi műtrágyák

Az Metrop Hidrokultúrás csúcsminőségű folyékony növénytápszereket gyárt és forgalmaz a mezőgazdaság, kertészet és hobbikertészek számára.

Több év kertészeti tapasztalata alapján mi alapjaiban másként közelítjük a növényt mint más tápszergyártók. Úgy gondoljuk a növény számára felvehető alapanyagokat olyan formában kell kijuttatni hogy a lehető legtöbbet és legjobban tudja az hasznosítani a növekedés svagy virágzás során.

Termékeinket a növény nedveinek analízise alapján fejlesztjük és alakítjuk, melyet kéthetente veszünk a teljes növekedési és virágzási szakasz ideje alatt.

Szemléletünk miatt és mert mi más alapanyagokkal dolgozunk, mint más tápszergyártók, magasabb NPK arányokat tudunk elérni ami erősebb vegetációt, nagyobb hozamot eredményez neked a kertésznek.

Nem kötünk alkut a minőség tekintetében, ezért tápszereink mentesek mindenféle nehézfémtől (kadmium, higany), így csak nyomokban tartalmaznak klórt. Ez a tény finomabb, élvezhetőbb végterméket eredményez a kertész és a fogyasztó számára egyaránt.

A Metrop növényi élelmiszerek biológiailag lebomlók.

Plant fertilizers Metrop Netherlands
Plant fertilizers Metrop Netherlands

A szervezet

A Metrop Hidrokultúrás termékek nagy sűrűségűek, kevesebb helyet foglalnak tároláskor. Így az Metrop Hidrokultúrás egy kicsi kertészorientált, hatékony szervezetet hozott létre, amely természetesen a szállítás és elosztás terén is előnyökkel jár. Hollandiában a szállítási idő 48 óra , Európa más országaiban 72 óra.

Továbbá szoros együttműködésben dolgozunk terjesztőinkkel minden régióban egy globális hálózat fejlesztése érdekében.

A Metrop Hidrokultúrás az egyetlen gyártó mely feltűnteti telefonszámait és internetes elérhetőségeit termékein, hogy bármikor elérhető legyen bármilyen kérdésben.

Mivel kicsi és hatékony cég vagyunk ezért közvetlen a forgalmazóktól és kertészektől rendelkezünk információval a tápszerpiacról.

A filozófia

Ha a hidrokultúráról beszélünk, meglepő mennyi ostobaság kering a téma körül. Sok gyártó külön családot ajánl talajra, kókuszrosthoz vagy hidrokultúrához; spóra mixek, „hiányzó láncszemek”, baktériumok, tabletták melyek használata, feloldása sokszor problémákkal párosul. Úgy tesznek mintha ők lennének a tudás és tapasztalat forrása de valójában csak kivágják és beillesztik azt a bizonyos tudást és tapasztalatot más sikeres kertészek képei mellé.

E termékek legtöbbje egyszerűen felesleges és csak egy dologra jók: arra, hogy minél hamarabb megtömjék a zsebeiket a kertész és a boltos pénzével.

A Metrop filozófiája más, mi nem így dolgozunk. Nézzünk egy népszerű tévhitet: ha kőzetgyapoton dolgozom más tápszereket kell használnom, mint ha talajon dolgoznék. Hamis! Egy kőzetgyapoton növekvő növény nem igényel más tápszereket, mint az, amelyik talajon növekszik, egyszerűen csak bizonyos elemekből többre van szüksége mert a talaj tartalmaz belőlük eleget, de a kőzetgyapot nem. Az egyetlen dolog amit a kertésznek meg kell tennie, hogy hozzáigazítja az adagolást a közeghez amit használ.

Ennélfogva a Metrop növényi élelmiszer-vonal megtévesztés nélküli.

Metrop Plantenvoeding
Metrop Metrop Metrop
Metrop
Postafiók 169
IJsselstein , UTRECHT , 3400AD Hollandia