Postafiók 169, 3400AD
IJsselstein, Hollandia

Kapcsolat

Metrop Blog

Olvassa el bloghíreinket

Mindenféle érdekességről írunk a növénytáplálkozással, egészséggel kapcsolatosan!

Puffer

Puffer

A trágyázás során sokféle hibát el lehet követni. A fő hiba az egyensúly hiánya, melyet a bizonyos ionok (sók) egyoldalú adagolása okozza.
Szén-dioxid CO2

Szén-dioxid CO2

A levegőben a szén szén -dioxidként (CO2) van jelen. Növények és állatok légzésének végtermékeként, valamint bomló vagy égő szerves anyagokkal kerül a levegőbe.
EC érték

EC érték

Az EC (Electric Conductivity) jelentése elektromos vezetőképesség (mS/cm), és ezzel megmérjük a (használható és nem használható) sók mennyiségét a vízben.
Növekvő hőmérséklet / energia

Növekvő hőmérséklet / energia

A tenyésztési hőmérséklet nagyon fontos meghatározó tényező. Ha a termesztési hőmérséklet nem megfelelő, a növény kevésbé vagy egyáltalán nem fog növekedni.
Nedvesség

Nedvesség

A nedvességtartalom talán a leginkább alulértékelt növekedési tényező. Ennek érdekében a relatív páratartalmat szükséges mérni és figyelemmel kísérni , melynek egységeként RL -t használunk.
Fény / Sötétség / Hormonok

Fény / Sötétség / Hormonok

A fény és a sötétség (nappal és éjszaka) közötti kapcsolatot nevezzük fotoperiodizmusnak. A virágzás akkor kezdődik meg, amikor a nappalok rövidülnek.
pH érték

pH érték

A közeg pH -ja nagyon fontos, de egyben a legrosszabb tényező is. A növények vízben szállítják az ásványi elemeket, ezért fontos, hogy ezek elegyedjenek a vízzel az optimális felszívódás érdekében.
Rhizobaktériumok és Trichoderma

Rhizobaktériumok és Trichoderma

A talaj élővilágának segítségével a növények egészséges és természetes ellenállást tudnak kiépíteni a betegségekkel és támadásokkal szemben. Megkülönböztethetjük a baktériumokat rossz baktériumokra és jó baktériumokra, amelyeket Rhizobacteria-nak neveznek.
Planten spuiten

Permetezés

A növények általában nem szívják fel a műtrágyát a leveleiken keresztül, de a mezőgazdasági és kertészeti szakemberek még mindig gyakran alkalmaznak permetezési módszereket. Miért csinálják?
Plantenvoeding

Az új generációs növényi műtrágyák

A Metrop Hydroponics új, magas koncentrációjú szerves folyékony műtrágya sorozata méltán nevezhető a szerves növényi műtrágyák új generációjának.
Growing Plants

Növekvő Növények

Egy növényben vagy fában a legtöbb foszfor a gyökérben van! Minél magasabb a foszforszint a műtrágyában, annál nagyobb a gyökérnövekedés! Ezért készítette el a Metrop az MR1 Grow műtrágyát.
Flower fertilizer

Virág Műtrágya

A Metrop MR2 egy nagyon magas koncentrációjú folyékony virágműtrágya. Maximális felhasználása 100 ml 100 literes víztartályban. Ez azt jelenti, hogy többé nem kell nagy üveg műtrágyát cipelnie.
Foliar Feeding

Lomb táplálása

A tápanyagokat általában nem lehet bevinni a leveleken vagy a gyümölcsön keresztül. Ennek ellenére sokat permetezünk a professzionális mezőgazdasági és kertészeti piacokon. Hogy lehet ez?
Metrop Metrop Metrop
Metrop
Postafiók 169
IJsselstein , UTRECHT , 3400AD Hollandia